Turistbus til kørsel i Danmark og Europa

Skal du bruge en turistbus et sted i landet, så er du kommet til det rette busselskab. Hos Dit Busselskab i Galten kan vi nemlig stille en turistbus til rådighed til mange forskellige formål.

Det kan for eksempel være, at du skal bruge en turistbus til en privat arrangeret tur, eller det kan være, at du skal bruge bussen til en busudflugt arrangeret af et rejsebureau. Det kan også være, at du skal bruge en bus til skolerejser, foreningsudflugter eller en anden form for busrejse.

Uanset hvad formålet er, tilbyder vi turistkørsel i bl.a. følgende områder:​

 • ​Aarhus
 • Aalborg
 • Vejle
 • Randers
 • Horsens
 • ​Skanderborg

​Turistkørsel til Europa

Vi kører ikke kun i Danmark – vi tilbyder også turistkørsel rundt i hele Europa, da vi har et stort netværk rundt omkring i hele EU.

Hvis du allerede ved, hvad destinationen skal være, kan vi med vores busservice hjælpe med at planlægge og sammensætte ruten med forskellige stop undervejs, eller vi kan komme med forslag og ideer til, hvor destinationen skal gå hen, hvis du ikke selv ved det.

Turistbusser til alle behov

Alle vores turistbusser er nye luksusbusser i højeste kvalitet med alle de faciliteter, der er behov for på både korte og lange ture. Busserne er komfortable, og der er ekstra god benplads, så alle har mulighed for at sidde godt, når de er ude og køre i vores turistbus.

Vores chauffører har alle mange års erfaring inden for turistkørsel med dobbeltdækkerbus, og de er naturligvis blevet efteruddannet med de nyeste kurser for erhvervschauffører. Du er dermed sikret en tryg og sikker bustransport i vores veludstyrede og komfortable busser, som køres af dygtige og veluddannede chauffører.

Hos Dit Busselskab lægger vi desuden stor vægt på, at vores kunders ønsker og komfort er i fokus. Derfor kan vi også tilbyde en skræddersyet tur i vores dobbeltdækkerbus, der matcher lige præcis jeres ønsker til den helt perfekte tur. Ved at booke en turistbus hos os får du bl.a.:​

 • Toilet
 • Klimaanlæg
 • 4-stjernede vippestole
 • Trådløst internet
 • DVD- og CD-afspiller
 • Stort køkken med køleskab
 • Kaffemaskine
 • Trailer ved behov
 • Skikasse ved behov
 • Godkendte seler på alle sæderne​

​Der er også mulighed for at få serveret morgenmad, frugt og drikkevarer i bussen, hvis dette ønskes. Det skal dog bestilles i forvejen.

​Kontakt os og hør mere eller bestil en turistbus

Har du, din virksomhed, din foreninger eller lignende brug for en turistbus til konkurrencedygtige priser, så kan du med stor fordel vælge at kontakte lige netop vores busselskab. Vi tager gerne en grundig snak om dine ønsker og behov for turen, og samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på kørsel med vores turistbus.

Vores turistbusser er i højeste kvalitet, og de er alle sammen udstyret med en lang række af moderne faciliteter. Ønsker du en turistbus med en bekvemmelig og fleksibel indretning, så kontakt os hos Dit Busselskab. Vi tilbyder turistkørsel fra Skanderborg, Horsens, Aarhus, Aalborg, Randers, Vejle og andre steder i hele Danmark.


Du kan med fordel ringe til os på telefon 72 73 55 55 eller 86 44 14 44 for yderligere information eller for at bestille en turistbus, men du kan også skrive til vores e-mail info@ditbusselskab.dk, hvis du foretrækker det. 

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på kørsel i en af vores busser, så kan du med fordel udfylde vores bestillingsformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med en billig pris. 

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 23-25, 8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto 7739 - 1674213​

IBAN: DK5477390001674213

SWIFT: VEHODK2

Mobile Pay: ​26 88 88

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​