​Danmark åbner langsomt efter Corona-krisen

​Det mærker vi også hos Dit Buselskab, hvor vi lige nu får mange henvendelser vedrørende turistkørsel, og hvor kunderne spørger, hvordan man skal forholde sig til smitterisiko bestillinger/afbestillinger.

Ligesom alle andre steder i samfundet er der en række forholdsregler, der gælder, hvis man vil på tur med en turistbus.

En række anbefalinger udarbejdet af Dansk Person Transport tager afsæt i såvel Politiets opfordringer samt retningslinjer fra de danske trafikselskabers og fra Statens Serum Institut (SSI).

 • Busser er IKKE omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer, men det anbefales, at der ikke medbringes mere end halvdelen af, hvad bussen er indregistreret til for at sikre den bedstmulige afstand mellem passagerne. Det kan derfor være nødvendigt at bruge flere eller større busser for at udføre en given transportopgave.
 • Personer fra samme husstand må gerne sidde sammen på et dobbeltsæde

Hos Galten Turistbusser har vi fra Coronadag 1 haft ekstremt fokus på hygiejnen i busserne.

Særlige rengøringsrutiner blev med det samme indført – herunder løbende og som minimum daglig afspritning/desinfektion af samtlige overflader.

Vi opfordrer dog også vores passagerer til at hjælpe, så evt. smitte ikke spreder sig:

 • Vask hænder – og brug håndsprit (forefindes i alle vores busser)
 • Host/nys i ærmet
 • Vis hensyn til hinanden og hold afstand ved ind- og udstigning.
 • Undgå om muligt unødvendig berøring af klapborde og gardiner mm.
 • Benyt altid den samme plads i bussen ind-/udstigning af samme dør på hele turen.
 • Husk at gøre jeres medlemmer opmærksomme på ikke at deltage hvis de er syge, formoder at være smittede eller udviser mindste tegn på sygdom af hensyn til alle andre i gruppen.

Hvis I allerede nu sidder med en overvejelse om planlægning af jeres tur, så tøv ikke med at bestille bussen. Den kan uden beregning afbestilles – blot dette sker senest 4 dage før planlagtafgang.

Ved længere ture kan der være andre frister ved booking af hotel og måltider, men det bliver man varskoet om ved bestilling.

Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen tilbage i bussen - hvor vi passer godt på hinanden??

På glædeligt gensyn​

Turistbus til kørsel i Danmark og Europa

Skal du bruge en turistbus et sted i landet, så er du kommet til det rette busselskab. Hos Dit Busselskab i Galten kan vi nemlig stille en turistbus til rådighed til mange forskellige formål.

Det kan for eksempel være, at du skal bruge en turistbus til en privat arrangeret tur, eller det kan være, at du skal bruge bussen til en busudflugt arrangeret af et rejsebureau. Det kan også være, at du skal bruge en bus til skolerejser, foreningsudflugter eller noget helt tredje.

Uanset hvad formålet er, tilbyder vi turistkørsel i bl.a. følgende områder:​

 • ​Aarhus
 • Aalborg
 • Vejle
 • Randers
 • Horsens
 • ​Skanderborg

​Turistkørsel til Europa

Vi kører ikke kun i Danmark – vi tilbyder også turistkørsel rundt i hele Europa, da vi har et stort netværk rundt omkring i hele EU.

Hvis du allerede ved, hvad destinationen skal være, kan vi med vores busservice hjælpe med at planlægge og sammensætte ruten med forskellige stop undervejs, eller vi kan komme med forslag og ideer til, hvor destinationen skal gå hen, hvis du ikke selv ved det.

Turistbusser til alle behov

Alle vores turistbusser er nye luksusbusser i højeste kvalitet med alle de faciliteter, der er behov for på både korte og lange ture. Busserne er komfortable, og der er ekstra god benplads, så alle har mulighed for at sidde godt, når de er ude og køre i vores turistbus.

Vores chauffører har alle mange års erfaring inden for turistkørsel med dobbeltdækkerbus, og de er naturligvis blevet efteruddannet med de nyeste kurser for erhvervschauffører. Du er dermed sikret en tryg og sikker bustransport i vores veludstyrede og komfortable busser, som køres af dygtige og veluddannede chauffører.

Hos Dit Busselskab lægger vi desuden stor vægt på, at vores kunders ønsker og komfort er i fokus. Derfor kan vi også tilbyde en skræddersyet tur i vores dobbeltdækkerbus, der matcher lige præcis jeres ønsker til den helt perfekte tur. Ved at booke en turistbus hos os får du bl.a.:​

 • Toilet
 • Klimaanlæg
 • 4-stjernede vippestole
 • Trådløst internet
 • DVD- og CD-afspiller
 • Stort køkken med køleskab
 • Kaffemaskine
 • Trailer ved behov
 • Skikasse ved behov
 • Godkendte seler på alle sæderne​

​Der er også mulighed for at få serveret morgenmad, frugt og drikkevarer i bussen, hvis dette ønskes. Det skal dog bestilles i forvejen.

​Kontakt os og hør mere eller bestil en turistbus

Har du, din virksomhed, din foreninger eller lignende brug for en turistbus til konkurrencedygtige priser, så kan du med stor fordel vælge at kontakte lige netop vores busselskab. Vi tager gerne en grundig snak om dine ønsker og behov for turen, og samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på kørsel med vores turistbus.

Vores turistbusser er i højeste kvalitet, og de er alle sammen udstyret med en lang række af moderne faciliteter. Ønsker du en turistbus med en bekvemmelig og fleksibel indretning, så kontakt os hos Dit Busselskab.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 72 73 55 55 eller 86 44 14 44 for yderligere information eller for at bestille en turistbus, men du kan også skrive til vores e-mail info@ditbusselskab.dk, hvis du foretrækker det. 

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på kørsel i en af vores busser, så kan du med fordel udfylde vores bestillingsformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med en billig pris. 

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 19,   8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto: 7187 - 1206257
​IBAN: DK1771870001206257

SWIFT: JYBADKKK

Mobile Pay: ​22530061

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​