Handicapvenlig kørsel med liftbusser​

Liftbuskørsel i hele Danmark og Europa

​Hos Dit Busselskab kan vi sørge for mange forskellige former for handicapvenlig kørsel med vores liftbusser, som gør alle ture tilgængelige for gangbesværede og kørestolsbrugere. 

Vi kan både sørge for handicapkørsel for private selskaber, plejehjem, dagcentre, virksomheder, foreninger og lignende. Med vores liftbuskørsel har vi mulighed for at tilbyde destinationer i hele Danmark, såvel som resten af Europa.

Bekvem handicapkørsel

Hos Dit Busselskab kan vi nu tilbyde lift-bus til handicapkørsel. Bussen har yderst fleksibel indretning, således stolene kan flyttes eller fjernes, hvilket giver plads til 25 stole og op til 8 kørestole.​

Det betyder særligt gode forudsætninger for at planlægge destinationer længere væk, end det normalt er muligt, når det drejer sig om handicapkørsel.

​Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på din kørsel?

​Kontakt Dit busselskab, hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe med alle afskygninger af handicapvenlig buskørsel. Ring nu på telefon 72 73 55 55 eller send os en mail: info@ditbusselskab.dk​, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en løsning, der er inkluderende overfor kørestolsbrugere.

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 23-25, 8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto 7739 - 1674213​

IBAN: DK5477390001674213

SWIFT: VEHODK2

Mobile Pay: ​26 88 88

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​