Lej en bus med eller uden chauffør​

Vi tilbyder mange typer busudlejning

Står du og skal brug en bus til din næste udflugt med foreningen, skolen eller med familien? Så kan du med fordel benytte dig af busudlejning med chauffør via Dit Busselskab. Lej en bus med eller uden chauffør hos os, så slipper du for, at gruppen eller selskabet skal dele sig op og køre i forskellige biler til jeres destination.

Ønsker du at leje en bus uden chauffør, skal du dog være opmærksom på, at du selv står for planlægningen af busturen samt selve kørslen. Ønsker du omvendt at kunne hygge dig i bussen sammen med resten af gruppen, så kan du med fordel vælge at leje en af vores busser med en erfaren chauffør.

Vi tilbyder bl.a. udlejning af busser til private og erhverv i og omkring Galten, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Aalborg, Vejle og Randers.

Lej en bus til udlandsrejser

​Vores busser kan også lejes til ture i resten af landet til en fordelagtig pris, hvis der er behov for det, og vi kører også gerne til hele Europa.

Det kan for eksempel være, at I er en større forsamling, der skal på skiferie i Frankrig, Østrig eller Italien, eller det kan være, at I er en skoleklasse, der skal på studietur til en af Europas mange spændende storbyer. Uanset hvor I skal hen, kan I sørge for transporten igennem vores busselskab. Lej en bus enten med eller uden chauffør via vores busselskab og få fuld komfort for pengene!

Fordelene ved at leje en bus med chauffør

Når man er flere, der skal til et arrangement, en fest, eller som skal have oplevelser sammen, så giver det både en hyggelig stemning, samtidig med at det styrker det sociale samvær, hvis I alle sammen sidder i den samme bus. På den måde har I mulighed for at komme hinanden ved, hvis I ikke allerede kender hinanden så godt, og samtidig kan I snakke om det, I har oplevet i løbet af dagen, når I er på vej hjem.

Vælger I omvendt at køre i hver jeres biler, vil I ikke have det samme samvær som en gruppe, da der kun er plads til fem personer i en almindelig personbil. Derudover kan det rent prismæssigt også godt betale sig at leje en bus, hvis I er en større gruppe, der skal afsted sammen, fordi I på den måde slipper for, at hver bil skal betale for benzin og eventuelle broafgifter.

Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

Vores priser på leje af bus afhænger blandt andet af, om du ønsker at leje en bus med eller uden chauffør, og hvor lang tid du ønsker at leje bussen. Leje af bus med chauffør koster naturligvis lidt ekstra, end hvis du lejer en bus uden chauffør, men til gengæld har du mulighed for at slappe af og nyde turen.

Der er også stor prismæssig forskel på, om du blot ønsker at leje bussen i en enkelt dag, eller om den for eksempel skal lejes i en hel uge. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, så vi kan beregne prisen på lige netop dine behov for leje af bus.

Komfortable busser med moderne faciliteter

Vores busser er 4-stjernede, og de er meget komfortable med ekstra benplads, hvilket er en særlig stor fordel for alle med lange ben. Lej en bus hos os med eller uden chauffør, og få lige præcis den bus, der passer til jeres selskabs størrelse. Du kan vælge mellem busser i mange forskellige størrelser, så bussen passer til det antal personer, der skal med.

Vi tilbyder alt lige fra minibusser til dobbeltdækkere, men fælles for alle køretøjer er, at de er miljøvenlige og yderst komfortable. Vores busser opfylder alle miljøkrav i både danske og europæiske storbyer, og derudover er der sikkerhedsseler på alle pladser, så alle kan få en tryg og sikker kørsel.

Vores busser er blandt andet udstyrede med følgende faciliteter:​

 • Trådløst internet
 • Toilet med håndvask
 • Fuldautomatisk, elektronisk klimakontrol med aircondition
 • Centralvarme med oliefyr
 • Luftaffjedring
 • Mikrofon for chauffør eller rejseleder
 • Klapbord på stoleryggene
 • Køleskabe​
 • Minikøkken med kaffemaskine m.m.
 • Læselamper
 • Sikkerhedsseler
 • Navigationsanlæg
 • Stereoradio
 • DVD-afspiller
 • CD-afspiller
 • Hattehylder

Kontakt os og lej en bus til en billig pris

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på leje af bus enten med eller uden chauffør. Du kan med fordel udfylde vores formular, så vender vi tilbage med en billig pris så hurtigt som muligt.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores busser, chauffører eller noget helt tredje, hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 72 73 55 55, men du kan også skrive til vores e-mail info@ditbusselskab.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid. ​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 23-25, 8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto 7739 - 1674213​

IBAN: DK5477390001674213

SWIFT: VEHODK2

Mobile Pay: ​26 88 88

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​