Lej en bus til jeres skolerejser

Spar penge på rejsen ved at leje en bus

At rejse med elever kan hurtigt blive et stort, spændende projekt, især mht. logistikken. Derfor er det oplagt at leje en bus til skolerejser. Ved at leje en bus ved Dit Busselskab, kan I slippe for at benytte tog eller fly, hvor eleverne skal holdes styr på blandt mange, fremmede mennesker.

Det er også et billigere valg at rejse med bus end tog, så det kan give ekstra kapital til turen at leje en bus.

Vores busser udlejes til skolerejser fra Galten, Randers, Horsens, Aarhus, Skanderborg, Aalborg og Vejle, så vi dækker et stort område. Ønsker I bussen fra et andet sted, så spørg endelig.

Busserne kan desuden lejes med chauffør, hvis I ønsker den nemmeste løsning, og uden chauffør, hvis en eller flere af jer har buskørekort.

Få en god pris på leje af bus til skolerejser

Lige meget om I skal på lejrskole eller studietur til ind- eller udland, så kan I leje en bus til jeres skolerejser ved os.

Vores priser afhænger at turens omfang, eventuel chauffør, mm. Derfor kan vi bedst give jer et uforpligtende tilbud, hvis I ringer til os med detaljerne om jeres tur. Her svarer vi også gerne på alle andre spørgsmål, som I måtte have.

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 23-25, 8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto 7739 - 1674213​

IBAN: DK5477390001674213

SWIFT: VEHODK2

Mobile Pay: ​26 88 88

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​