Senior- og pensionistkørsel i hele Danmark​ / EU

​​Dit Busselskab tilbyder et bredt udvalg af busrejser samt ture for seniorer og pensionister. Vores ture er dog for alle, og pensionister er velkomne med deres børn, børnebørn og resten af familien.

Pensionistture med alle destinationer

Alt fra private til plejehjem, dagcentre og foreninger arrangerer pensionistture i samarbejde med Dit Busselskab. Senior- og pensionistture, som er arrangeret i samarbejde med Dit Busselskab, foregår altid i vores kvalitetsbusser.

Vi prioriterer gode og tilgængelige rammer i vores busser

Vi har flere liftbusser, så det er muligt for gangbesværede og kørestolsbrugere at komme med på vores ture. Desuden er der god benplads i vores velindrettede busser samt mulighed for at flytte og fjerne stole, så der er plads til kørestole.

​​Ikke kun for pensionister

Vi gør meget ud af at lave pensionistture, som har bred interesse. Turene er dog indrettet med fokus på pensionister og seniorer. Det betyder dagsprogrammer og destinationer, som tager alle de nødvendige hensyn til f.eks. gangbesværede og lignende. 

Yderligere oplysninger om pensionistture

Kontakt Dit Busselskab for yderligere oplysninger om ture. Vi giver gerne uforpligtende tilbud på privat arrangerede pensionist- og seniorture, ligesom du altid er velkommen til at ringe eller skrive på telefon   72 73 55 55 eller mail: info@ditbusselskab.dk for yderligere oplysninger om vores buskørsel.

4-stjerner_2

4-stjernede turistbusser og dobbeltdækkere

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever altid op til de mest optimale driftsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.​

DitBusselskab v/Rikke & Jeff  Worm

Østergårdsvej 23-25, 8464 Galten

en del af Galten Turistbusser 

Kontor og administration
​​Telefon: 72 73 55 55
E-mail: info@ditbusselskab.dk
​CVR: 20168242

Konto 7739 - 1674213​

IBAN: DK5477390001674213

SWIFT: VEHODK2

Mobile Pay: ​26 88 88

Vi er medlem af:

Se vores anbefalinger på Trustpilot​